Vanaf augustus trek ik eropuit met ‘Stap mee met Jurgen’, 8 wandelingen doorheen West-Vlaamse natuur, samen met een lokale mandataris uit de streek. Natuurlijk had ik ook graag jullie erbij gehad! 

Onderweg kom je heel wat te weten over de plannen van de Provincie, de grote uitdagingen waar onze leefomgeving voor staat en welke oplossingen we samen kunnen vinden. Bij aankomst praten we nog even na.  

Tijdens de coronapandemie werd het me duidelijk dat er te weinig natuur voor alle West-Vlamingen is. Het was vaak over de koppen lopen in onze 21 provinciedomeinenMeer nabije natuur en ruimte voor ontspanning is voor mij dan ook een prioriteit. Ook propere lucht en schoon water in West-Vlaanderen is belangrijk. Hoe we dat aanpakken, vertel ik tijdens een wandeling bij jou in de buurt. Meer info op https://www.vooruit.org/stapmeemetjurgen.  

We trappen de ‘Stap mee met Jurgen’-wandelingen af op zondag 20 augustus in Nieuwpoort, samen met Peter Roose (burgemeester in Veurne en provincieraadslid) en Nicolas Vermote (gemeenteraadslid in Nieuwpoort).  Samenkomst aan Parking Kaai, Nieuwpoort om 9u30, om vervolgens samen de Koolhofputten te ontdekken. De wandeling is ongeveer een vijftal km lang. We ronden alles rond 12u af.

Doe je mee? Schrijf je dan zeker in voor een wandeling in jouw buurt. Ik kom nog langs in Izegem, Oostende, Harelbeke, Diksmuide, Tielt, Ieper en Beernem!  

Hopelijk tot dan!